You are currently viewing Februari och solen tittar fram!

Februari och solen tittar fram!

Februari är här och det är nästan så att våren känns! Idag är det 8 plusgrader och solen värmer skönt. Har ni sett vilka fantastiska soluppgångar och solnedgångar det är nu? Passa på att gå ut och njut av denna magiska sol när den tittar fram.

Har du sett att vi har börjat med veckans – Story Time – på Instagram och Facebook?

Varje måndag berättar vi om konstverk och arbeten som Berth har gjort under åren. Det finns så mycket spännande att berätta så missa inte att följa oss på både Instagram och Facebook om du inte gör det redan. Om du har lust så får du gärna dela vidare sidorna så att vi blir många kompisar på våra konton. Nytt skapas också hela tiden så även häftiga nyheter kommer även de att presenteras.

Galleriet är fyllt med vackra konstverk!

Har du vägarna förbi så är du alltid välkommen in. Vi är nästan alltid på plats och blir bara glada om du vill se dig om i galleriet.

Kanske har du gått och funderat på en grind hemma? Ett vackert balkongräcke, en ny trappa eller ett nytt räcke till trappan? Tveka inte att komma in och prata möjligheter. De flesta arbeten vi gör är personligt utformade beställningsjobb. Så hur häftigt hade det inte varit att ha vackert smide hemma hos dig? Har du inte tid att komma in men vill snacka idéer så maila: info@volund.se

Kolla gärna runt här på Volund.se när du är här och kikar in. Det finns massor att se.

Tack för att du kikade in och vi önskar dig en fin februari.